Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στα Πολιτικά Γραφεία του ΕΛΑΜ στη Λάρνακα η καθιερωμένη κοπή Βασιλόπιτας για το 2020 στην παρουσία του Προέδρου του Κινήματος Χρίστου Χρίστου και δεκάδων συναγωνιστών από τη πόλη και επαρχία της Λάρνακας.

Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο Επαρχιακός Λάρνακας Σωτήρης Ιωάννου, ο οποίος έκανε μία σύντομη αναφορά στις δράσεις του Κινήματος μας στην Επαρχία Λάρνακας το 2019 και τους στόχους για το νέο έτος, έτσι ώστε το ΕΛΑΜ να υποδεχθεί νέους συναγωνιστές το 2020 και να μεγαλώσει την αποδοχή του στην Κοινωνία.

Εν συνεχεία το λόγο πήρε ο Βουλευτής Αμμοχώστου, Λίνος Παπαγιάννης ο οποίος αναφέρθηκε με τη σειρά του στις δραστηρίοτητες του Κινήματος μας την τελευταία περίοδο αλλά και την ανάγκη συσπείρωσης ώστε να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Τέλος, στο βήμα βρέθηκε ο Πρόεδρος και Ιδρυτής του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου, ο οποίος αφού ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τις προτάσεις του ΕΛΑΜ για την επίλυση των διάφορων κρίσεων που δημιουργούνται στην Πατρίδα μας. Επίσης, μίλησε για τις δράσεις του Κινήματός μας την τελευταία περίοδο αλλά και για όλα όσα πρόκειται να συμβούν τους επόμενους μήνες.

Η εκδήλωση έληξε με την καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας και ευχές για ένα ευτυχισμένο, υγιέστατο και αγωνιστικό 2020.