Ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, αντιπροσωπεία στελεχών, μέλη της Επαρχιακής Επιτροπής Λευκωσίας και αρκετά μέλη του Μετώπου Νεολαίας του Κινήματός μας παρευρέθηκαν σήμερα στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσε ο Δήμος Γερίου, ενάντια στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας που βρίσκονται στην περιοχή, σε μικρή απόσταση μάλιστα από σχολεία και άλλες ευαίσθητες εγκαταστάσεις.

Ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου, από το βήμα του Δημαρχείου δήλωσε πως το ΕΛΑΜ συμπαρίσταται στον αγώνα που δίνει το Γέρι, όπως συμπαραστάθηκε και σε άλλους Δήμους και Κοινότητες που αντιμετώπισαν παρόμοια προβλήματα.

Εάν υπήρχε οργανωμένο κράτος που θα έθετε την ασφάλεια και την υγεία των πολιτών πάνω από τα συμφέροντα, τότε σίγουρα η Κύπρος θα μαστιζόταν από λιγότερα προβλήματα.

Το ΕΛΑΜ θα συνεχίσει να βρίσκεται είτε μέσα στο Κοινοβούλιο, είτε έξω στους δρόμους στο πλευρό των συμπατριωτών μας που αγωνίζονται για βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Η υγεία είναι το ύψιστο αγαθό για κάθε άνθρωπο και η Πολιτεία πρέπει να το εξασφαλίζει και όχι να το αφαιρεί.