Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ) είχε δυναμική παρουσία το πρωί της Τετάρτης 25/9 έξω από το Δημαρχείο Λεμεσού, στο πλευρό των καταστηματαρχών της οδού Μισιαούλη και Καβάζογλου, οι οποίοι υποφέρουν από τα οδικά έργα που πραγματοποιούνται εδώ και μήνες, επιφορτώνοντάς τους με δυσβάσταχτο οικονομικό κόστος. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως το ΕΛΑΜ ήταν το μοναδικό πολιτικό κόμμα που παρευρέθηκε στην εκδήλωση.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Γεάδης Γεάδη, όταν έλαβε τον λόγο εντός της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου, υποστήριξε με θέρμη τα δίκαια αιτήματα των καταστηματαρχών, ενώ απευθυνόμενος προς τον Δήμαρχο Λεμεσού τόνισε ότι θα πρέπει η εργοληπτική εταιρία να εργαστεί με επιπλέον αριθμό εργατών, αλλά και σε βάρδιες, ούτως ώστε να μειωθεί κατακόρυφα ο χρόνος διεκπεραίωσης των έργων.

Επιπρόσθετα, ο κ. Γεάδη υπογράμμισε την αδιαπραγμάτευτη θέση του ΕΛΑΜ, η οποία κατατέθηκε και στη Βουλή των Αντιπορσώπων, ενώ θα επαναληφθεί και στην ολομέλεια του Δημοτικού Συμβουλίου Λεμεσού τη Πέμπτη 26/9, ότι θα πρέπει να δοθούν ελαφρύνσεις στους καταστηματάρχες, αλλά και αποζημιώσεις, ούτως ώστε να μπορέσουν να ανασάνουν λίγο, εν μέσω των οδικών έργων που έχουν πλήξει τη περιοχή.