Ο Στέλιος Νεάρχου, Επαρχιακός ΕΛΑΜ Λεμεσού, εκ μέρους του ΕΛΑΜ Λεμεσού, παρέδωσε 10 μεγάλες σακούλες με χιλιάδες καπάκια στα γραφεία της εφημερίδας, ενώ σε αποκλειστικές δηλώσεις του στην εφημερίδα ΛΕΜΕΣΟΣ χαιρέτησε την προσπάθεια την οποία κάνει η εφημερίδα, στο πλαίσιο της εκστρατείας που διενεργούμε για τη στήριξη των Ατόμων με Αναπηρία.

«Έχετε τα θερμά μας συγχαρητήρια για το ανθρωπιστικό σας έργο, πέραν της Ενημέρωσης, είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή η κοινωνία μας», είπε χαρακτηριστικά.

«Ήταν μια πρωτοβουλία καθαρά του μετώπου γυναικών του ΕΛΑΜ Λεμεσού, που σε τέτοιες περιπτώσεις το αίσθημα των γυναικών για προσφορά είναι πολύ πιο μεγάλο από οποιοδήποτε άλλο», είπε ο κ. Νεάρχου, ερωτηθείς για το ποιανού ήταν η πρωτοβουλία να μαζέψουν τα καπάκια.

«Έτσι με τη στήριξη στελεχών-μελών αλλά και φίλων του Κινήματος καταφέραμε να μαζέψουμε αυτή τη μεγάλη ποσότητα και είναι η πρώτη μας προσπάθεια», συμπλήρωσε.

Ταυτόχρονα, ο Επαρχιακός ΕΛΑΜ Λεμεσού τόνισε πως θα επανέλθουν δριμύτεροι και με άλλες ποσότητες, «γιατί τέτοιες προσπάθειες είναι το ότι καλύτερο, όπως προείπα και πρέπει να υποστηρίζονται».

Αναφερόμενος σχετικά με την ποιότητα ζωής των ΑμεΑ στη Λεμεσό, ο κ. Νεάρχου ανέφερε πως «τα άτομα με αναπηρίες, δυστυχώς, γενικά στη κυπριακή κοινωνία αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα».

«Δυστυχώς, ακόμα το κράτος δεν βρήκε τον τρόπο ώστε να μπορεί να προσφέρει τα απαραίτητα για να αντιμετωπίσουν αυτοί οι άνθρωποι τις δυσκολίες, τις οποίες δυστυχώς η φύση και ο Θεός τους έστειλε στο δρόμο τους», επισήμανε.

Τέλος, υποσχέθηκε πως το ΕΛΑΜ Λεμεσού θα συνεχίσει με κάθε προσπάθεια να είναι δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους, «γιατί έχουν και αυτοί το ίδιο δικαίωμα ζωής μαζί με τον οποιοδήποτε άλλο και πρέπει όλοι μας να προσφέρουμε», συμπλήρωσε.

Εφημερίδα Λεμεσός