Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα είναι στο πλευρό της της Κυπριακής Συνομοσπονδίας Οργανώσεων Αναπήρων (ΚΥΣΟΑ).

Τα αισθήματα μου σήμερα είναι διττά.

Από την μια σας θαυμάζω, για την αγωνιστικότητα και τον δυναμισμό σας.

Από την άλλη, αισθάνομαι ντροπή για αυτό το Κράτος σας αναγκάζει να ζητήσετε τα αυτονόητα, ίσα δικαιώματα στην Παιδεία. Ένα κράτος που δεν μπορεί να παρέχει τα απαραίτητα στον λαό του, τότε δεν είναι κράτος.

Ζητήσαμε να μας δοθούν τα ακριβή ποσά που χρειάζονται για να εφαρμοστεί η ενιαία εκπαίδευση, όπως ισχυρίζεται το Υπουργείο Παιδείας.

Επειδή τώρα πλησιάζει η ψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού, ως Εθνικό Λαϊκό Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) μπορούμε να εισηγηθούμε αποκοπές σε περιττά έξοδα του Κράτους, για να μπορέσουν να εξασφαλισθούν τα αναγκαία κονδύλια.

Ευελπιστώ τα πολιτικά κόμματα που βρίσκονται εδώ σήμερα, ΑΚΕΛ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ, μαζί και με τους υπόλοιπους, να στηρίξουν την πρωτοβουλία μας για να προωθήσουμε τα αιτήματα της Συνομοσπονδίας. Μπορεί πολιτικά να μας χωρίζουν πολλά, όμως, θεωρώ ότι όλους μας ενώνουν τα δίκαια του λαού και πόσο μάλλον αυτών των παιδιών.

Δηλώσεις ΜΜΕ
Γεάδης Γεάδη
Εκπρόσωπος Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)