Ο Ελληνισμός δοκιμάζεται από τον ασύμμετρο πόλεμο που του έχει κηρύξει η Τουρκία με την αποστολή χιλιάδων παράνομων μεταναστών στην Ελληνική Επικράτεια. Στρατός, Αστυνομία και Πολίτες δίνουν καθημερινές μάχες για να σταματήσουν τη μετατροπή της Ελλάδας σε Ισλαμικό Χαλιφάτο.

Αντιπροσωπεία του ΕΛΑΜ με επικεφαλής τον Βουλευτή Αμμοχώστου Λίνο Παπαγιάννη και άλλα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου μεταβαίνει στον Έβρο και θα στηρίξει με τον κάθε δυνατό τρόπο τις εθελοντικές ομάδες πολιτών που βρίσκονται στην περιοχή.

Ο πόλεμος που κήρυξε η Τουρκία στην Ελλάδα αφορά και την Κύπρο! Το ΕΛΑΜ θα είναι και πάλι στην πρώτη γραμμή του Εθνικού Αγώνα.

Επιπλέον το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), υπενθυμίζει ότι θα αποστείλει ανθρωπιστική βοήθεια, με είδη πρώτης ανάγκης στους Ελλαδίτες αδελφούς μας.

Η βοήθειά θα αφορά: χυμούς, νερά, καφέδες, κρουασάν και μπισκότα.

Όσοι πολίτες ενδιαφέρονται να βοηθήσουν μπορούν να το πράξουν από τα επαρχιακά μας γραφεία Πέμπτη μεταξύ των ωρών 17:00 – 20:00 σε όλη την Κύπρο, ενώ στα Κεντρικά Γραφεία Λευκωσίας γίνεται καθημερινά μεταξύ των ωρών 10:00 – 16:00 ή επικοινωνώντας στα τηλέφωνα 77 77 75 55 ή 22318051.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)