Μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις πολεμικών τεχνών στήριξε οικονομικά το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο. Η διοργάνωση, η οποία έλαβε χώρα χθες (3/12), διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία. Μάλιστα, οι διοργανωτές, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Μικτών Πολεμικών Τεχνών ευχαρίστησε το Κίνημά μας απονέμοντας τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο του ΕΛΑΜ, Χρίστο Χρίστου.

Το Εθνικιστικό Κίνημα δεν μπορεί παρά να συμπαραστέκεται σε εκδηλώσεις και ομοσπονδίες, οι οποίες παρακινούν την Νεολαία να ασχοληθεί με τον αθλητισμό. Σε εποχές όπου τα ναρκωτικά μαστίζουν την κυπριακή κοινωνία, οι συγκεκριμένες ομοσπονδίες έχουν στα σπλάχνα τους νέους που απέβαλαν τις προκλήσεις της ζωής και μέσω του αθλητισμού βελτιώνουν καθημερινά το σώμα τους.

Άλλωστε το γνωμικό που αναγράφετο στην πλακέτα που μας δώρισαν οι διοργανωτές μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους. Συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στο ρητό του Αριστοτέλη: “Ανδρείος ο περί τον καλόν θάνατον αδεής” που σημαίνει ανδρείος είναι αυτός που δεν φοβάται τον τιμημένο θάνατο. Η ελληνική ιστορία είναι γεμάτη από ανθρώπους που όχι μόνο δεν φοβήθηκαν τον τιμημένο θάνατο αλλά και τον επιδίωξαν για να μείνουν πάντα στην ιστορία ως λαμπρό παράδειγμα.

Από την πλευρά μας ευχαριστούμε την Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών για το έργο που επιτελεί και να είναι βέβαιοι πως θα βρισκόμαστε με οποιοδήποτε τρόπο στο πλευρό τους.