Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο της Χλώρακας για την αφόρητη κατάσταση που έχουν δημιουργήσει παράνομα διαμένοντες αλλοδαποί στην κοινότητα και στην γύρω περιοχή.

Η εκδήλωση οργανώθηκε από ομάδες πολιτών και φορείς της Χλώρακας, μετά τα πρωτοφανή επεισόδια που συνέβησαν την περασμένη Τρίτη το βράδυ. Οι οργανωτές με ανακοίνωση τους είχαν καλέσει σε συμμετοχή στην εκδήλωση διαμαρτυρίας και τους κατοίκους των γειτονικών κοινοτήτων Έμπας, Κισσόνεργας, Λέμπας και Τάλας.

Παρών στην εκδήλωση διαμαρτυρίας, δίπλα στους κατοίκους, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ) που διαχρονικά, όχι μόνο στην Χλώρακα αλλά σε όλες τις πόλεις και τους χώρους όπου διαμένουν παράνομα λαθρομετανάστες, οι οποίοι μάλιστα προκαλούν επεισόδια και δεν σέβονται τους ντόπιους που διαμένουν εκεί.

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας του Ε.ΛΑ.Μ ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Πέτρος Κουντουρέσιης και ο βουλευτής της Παράταξης μας Σωτήρης Ιωάννου, που δήλωσαν πως είναι καθήκον μας να προστατεύσουμε τους Έλληνες της Κύπρου και πως στεκόμαστε δίπλα στις οικογένειές που υποφέρουν από την παρανομία. Προειδοποίησαν δε και οι δύο πως αν δεν παρθούν άμεσα μέτρα, θα θρηνήσουμε θύματα αφού λαθρομετανάστες προχωρούν σε εγκληματικές ενέργειες.

Όταν τα έλεγε το Ε.ΛΑ.Μ μας έλεγαν ακραίους και ρατσιστές! Τώρα ΟΛΟΙ παραδέχονται πως η κατάσταση έχει ξεφύγει!