Στην Κύπρο την αθάνατη,
την Κύπρο τη γενναία
είναι καιρός να στήσουμε
Ελληνική σημαία.

Το πρωί της Κυριακής 31/03 τελέστηκε στη Χλώρακα το ετήσιο μνημόσυνο των αγωνιστών της ΕΟΚΑ και του ήρωα της κοινότητας Γεώργιου Αζίνα. Αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου παρευρέθηκε στο μνημόσυνο, τιμώντας τη μνήμη των Ηρώων Αγωνιστών.

Στεφάνι εκ μέρους του προέδρου του ΕΛΑΜ κατέθεσε ο Α’ αντιπρόεδρος του ΕΛΑΜ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, Μάριος Βασιλείου, ενώ εκ μέρους του ΕΛΑΜ, ο Β’ αντιπρόεδρος του ΕΛΑΜ και Δημοτικός Σύμβουλος Πάφου Μιχάλης Μιχαήλ. Κατέθεσαν επίσης εκ μέρους των οικογενειών τους, οι συναγωνιστές Άννα Παπαντωνίου και Νεόφυτος Πάτσαλος.

Ακολούθησε δράση από την Ε.Ο. Πάφου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου στη Τσάδα, γενέτειρα του ήρωα Ευαγόρα Παλληκαρίδη, προς τιμή της επετείου της 1ης Απριλίου 1955. Ανήμερα της ένδοξης επετείου, αναρτήθηκε σημαία στην είσοδο του χωριού του ήρωα, που έδωσε τη ζωή του για να τη βλέπει να κυματίζει περήφανα και ελεύθερα!

Η πράξη αυτή αποτελεί εγερτήριο Σάλπισμα για όλους τους Έλληνες της Κύπρου που νιώθουν ότι οφείλουν να συνεχίσουν τον Αγώνα μέχρι τη τελική δικαίωση των θυσιών των προγόνων μας!

Το ΕΛΑΜ δεν κάνει βήμα πίσω από τις Ιερές Παρακαταθήκες αυτών που πέρασαν, τιμώντας με το αίμα τούς τη πατρώα Ελληνική γη!