Αντιπροσωπία της Ε.Ο. Λεμεσού του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) παρευρέθηκε το πρωί της 25ης Μαρτίου στην Πλατεία Ηρώων, στο κέντρο της Λεμεσού, όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση προς τιμή των ηρώων της Επαναστάσεως του 1821.

Στο μνημείο ηρώων εκ μέρους του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στεφάνι κατέθεσε ο αναπληρωτής Επαρχιακός Λεμεσού Γιώργος Γεωργίου, στέλνοντας το μήνυμα ότι οι Έλληνες Εθνικιστές ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ τις θυσίες των προγόνων μας που ξεσηκώθηκαν, αντιστάθηκαν και εκδίωξαν την ημισέληνο από τα Άγια Ελληνικά χώματα.

Παράλληλα, αντιπροσωπεία του Κινήματος παρευρέθηκε το πρωί στην κοινότητα Κυβίδων της Επαρχίας Λεμεσού, όπου τα παιδιά της κοινότητας παρέλασαν στον κεντρικό δρόμο του χωριού, ενώ ακολούθησε τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων προς τιμή των ηρώων της Ελληνικής Επανάστασης, όπου στεφάνι εκ μέρους του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου κατέθεσε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και υποψήφιος Ευρωβουλευτής Γιώργος Νικολάου.

Στη συνέχεια, οι συναγωνιστές του Μετώπου Νεολαίας μετέβησαν στην μαθητική παρέλαση, όπου μοίρασαν χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια με τους βασικούς άξονες των θέσεων του ΕΛΑΜ εν όψει των ευρωεκλογών, με την ανταπόκριση του κοινού να είναι πέρα για πέρα θετική, καθώς παρά τους τόνους λάσπης που δεχόμαστε από το σάπιο κομματικό σύστημα, ο λαός καθημερινά αγκαλιάζει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Οι ήρωες της επαναστάσεως αποτελούν τον φάρο που θα μας οδηγήσει στην Απελευθέρωση της ημικατεχόμενης μας πατρίδας, υπενθυμίζοντας σε όλους ότι δεν υπάρχει ελληνοτουρκική φιλία.