Αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) παρευρέθηκε σήμερα έξω από την Βουλή, για να συμπαρασταθεί στους διαμαρτυρόμενους για το θέμα των εκποιήσεων, αλλά και να εκφράσουμε και την δική μας αντίθεση.

Εδώ και αρκετό καιρό το κίνημα μας εξέφρασε, μέσω διαφόρων Δελτίων Τύπου, την αντίθεση του όσον αφορά τις εκποιήσεις, που ρίχνουν στις δαγκάνες της Τρόικας την περιουσία του λαού μας, ο οποίος χωρίς να ευθύνεται καλείται σήμερα να πληρώσει.

Δυστυχώς, μετά λύπης είδαμε ότι ο λαός έμεινε αμέτοχος σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα, αφού δεν διέθεσε κάποια λεπτά για βρεθεί έξω από την Βουλή και να διαμαρτυρηθεί για τα τεκταινόμενα, πέρα από μία μειοψηφία ελαχίστων συμπατριωτών μας, που είχαν το σθένος να το πράξουν.

Οι αγώνες για τα δίκαια της πατρίδας και του λαού δεν κερδίζονται στους καφενέδες και στα σπίτια, ούτε στους αναπαυτικούς καναπέδες, παρά μόνο στα πεζοδρόμια, δυναμικά. Για πολλοστή φορά ο λαός προτίμησε να μείνει στο περιθώριο, όπως και στο παρελθόν.

Απουσίασαν επίσης οι διάφοροι κομματικοί φορείς, αλλά και οι συντεχνίες που δήθεν νοιάζονται για τα δίκαια του λαού και είναι έτοιμοι να παλέψουν για το καλό του.

Όπως και στις εκλογές, έτσι και σε ένα κρίσιμο νομοσχέδιο ο λαός μας τήρησε αποχή, δηλώνοντας δηλαδή με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την ανοχή του στο σάπιο πολιτικό σύστημα και στις κατάπτυστες  αποφάσεις του.

Οι Έλληνες Εθνικιστές δηλώνουν όμως ότι έχουν αντίθετη άποψη και τονίζουν προς πάσα κατεύθυνση, ότι ακόμα και αν όλοι προσκυνήσουν και γίνουν ραγιάδες, εμείς θα παραμείνουμε στην πρώτη γραμμή του αγώνα, πιστοί, έτοιμοι να υπερασπιστούμε τα δίκαια του λαού και της πατρίδας μας.

ΟΧΙ στις εκποιήσεις περιουσιών του λαού, ΝΑΙ στην δήμευση της περιουσίας των κλεφτών.