Αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) μετέβη την Κυριακή 2/6/19 στο χωριό Δένεια της επαρχίας Λευκωσίας, για να πληροφορηθεί για τις πρόσφατες τούρκικες προκλήσεις που έλαβαν χώρα  τις προηγούμενες μέρες στο εν λόγω ακριτικό χωριό.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος, Γεάδης Γεάδη, είχε μια κατ’ ιδία συζήτηση με τους κατοίκους αλλά και με διάφορους γεωργούς, οι οποίοι είδαν τις περιουσίες τους να χαίρουν άμεσης εκμετάλλευσης από τουρκοκύπριους και τούρκους,  που εισέβαλαν με τρακτέρ στα χωράφια τους, υπό την προστασία του Αττίλα.

Στην συνέχεια, η αντιπροσωπεία του κινήματος μας μετέβη στο κτίριο του ΟΗΕ στην Δένεια, για να ζητήσει περαιτέρω πληροφόρηση, όσον αφορά τα πρόσφατα συμβάντα που διαδραματίστηκαν στο χωριό.

Η κυπριακή κυβέρνηση οφείλει να δράσει άμεσα και να παρθούν ουσιαστικές αποφάσεις που θα αποσκοπούν στην αποτροπή διεξαγωγής παρόμοιων περιστατικών στο προσεχές μέλλον. Επίσης, η κυβέρνηση οφείλει να σταθεί στο πλευρό των συμπατριωτών μας που υπέστησαν ζημιές από τα πρόσφατα γεγονότα.

Μηδενική ανοχή στην τούρκικη προκλητικότητα!