Στο πλευρό των διαμαρτυρομένων υπαλλήλων των Κυπριακών Αερογραμμών βρέθηκε για ακόμα μία φορά το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), έξω από το Υπουργείο Οικονομικών. Όπως άλλωστε πράξαμε και έξω από το Προεδρικό αλλά και την Βουλή.

Το Κίνημα μας εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του, στους υπαλλήλους του Κρατικού μας Αερομεταφορέα που έχασαν την δουλειά τους εξαιτίας της ανικανότητας κάποιων αλλά και των σκανδάλων, με πρωτεργάτες τα πολιτικά κόμματα του κατεστημένου.

Σαν Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) εκφραστήκαμε από την πρώτη στιγμή αντίθετοι στο κλείσιμο του Κρατικού μας αερομεταφορέα και απογύμνωση της Κυπριακής Δημοκρατίας. Μια εταιρεία που θα έπρεπε να επιφέρει πολλά έσοδα στο κράτος, υπέκυψε στην λαιμαργία των κρατούντων, όπως άλλωστε και πολλοί άλλοι οργανισμοί που οδηγούνται στην διάλυση.

Καλούμε τους εργαζόμενους των Κυπριακών Αερογραμμών να συνεχίσουν τις δυναμικές τους κινητοποιήσεις, μη πτοούμενοι από την κωλυσιεργία των υπευθύνων και να ζητήσουν να καταδικαστούν οι υπεύθυνοι για την σημερινή κατάντια. 

Έφτασε ο καιρός να στείλουν στην ανεργία τους πολιτικάντηδες, πληρώνοντας τους ακριβώς με το ίδιο νόμισμα.