Πραγματοποιήθηκε χθες η εκδήλωση κατά της ομοσπονδίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), έξω από την πρεσβεία της Ελλάδος, στον δρόμο μαζί με τον Λαό, στέλνοντας το μήνυμα πως καμιά «λύση» Ομοσπονδίας δεν θα γίνει ανεχτή, ζητώντας παράλληλα την στήριξη του Μητροπολιτικού Ελληνισμού στις δύσκολες ώρες που διέρχεται ο Ελληνισμός της Κύπρου.

Αξιοσημείωτο είναι ότι προ ενός μηνός, ο λεγόμενος ενδιάμεσος χώρος των διαφωνιών, σε συγκέντρωση για το Κυπριακό μέσα σε κλειστό χώρο, με όλες τις ανέσεις, ατσαλάκωτοι, μάζεψαν λιγότερους από ότι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) που υπό πολύ κακές καιρικές συνθήκες θερμοκρασίες διαδήλωσε με εκατοντάδες πολίτες στους δρόμους, παρόλο που αυτό τον χώρο απαρτίζουν 5 κόμματα με συνολικό ποσοστό 36,73%, βάση των τελευταίων βουλευτικών εκλογών.

Το γεγονός αυτό από μόνο του αποδεικνύει περίτρανα ότι το σύνθημα του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), παίρνει σιγά – σιγά, με αρκετή σκληρή και σωστή δουλειά, σάρκα και οστά. Το επαναλαμβάνουμε και τώρα, με την παράθεση των δύο φωτογραφιών προς σύγκριση.

Είμαστε το αύριο και είσαστε το χθες.

Συγκέντρωση ενδιάμεσου χώρου:

Συγκέντρωση Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.):