Δυναμική δράση έγινε στην Πάφο, το Σάββατο 11/1/14, με την συμμετοχή δεκάδων συναγωνιστών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.).

Σκοπός της δράσης ήταν η έμπρακτη υποστήριξη στους καταστηματάρχες και ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην αγορά της Πάφου αφού το κράτος “δικαίου” του κύριου ΑΝΑΝστασιάδη με την πλήρη συνενοχή του δημάρχου Πάφου κ. Βέργα της συγκυβέρνησης του ΔΗΚΟ, άφησαν στην κυριολεξία στο έλεος του Θεού.

Η δυναμική δράση ξεκίνησε από το νέο εμπορικό κέντρο στην Κάτω Πάφο όπου τα μέλη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος έδωσαν χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια και δεκάδες εφημερίδες στους περαστικούς και επισκέπτες του εμπορικού κέντρου το οποίο αφορούσε την στήριξη στις πάμπολλες μικρές επιχειρήσεις που βρίσκονται στην περιοχή της Δημοτικής Αγοράς και βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού για να μην μονοπωλεί την αγοραστική δύναμη το νέο εμπορικό κέντρο που ουσιαστικά εξυπηρετεί τα συμφέροντα 2-3 μεγαλοεπιχειρηματιών.

Στην συνέχεια τα μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) μετέβησαν στην περιοχή της αγοράς της Πάφου, που βρίσκετε στην οδό Μακαρίου και επισκέφτηκαν κατ’ ιδίαν τους καταστηματάρχες και δείχνοντας έτσι έμπρακτα την πλήρη συμπαράσταση τους. Θερμή υποδοχή περίμενε τα μέλη μας, με τους καταστηματάρχες να ανταποδίδουν την υποστήριξη, αναφέροντας ότι είναι οι μόνοι που τους επισκέφτηκαν και βοήθησαν τον τιτάνιο αγώνα τους.

Αφού συζήτησαν αρκετή ώρα με τους επικεφαλείς του κινήματος μας, ζήτησαν να συνεχίσουν να στηρίζουν τον αγώνα τους και τους ανέφεραν ότι οι πόρτες τους για το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι πάντα ανοικτές γιατί είναι οι μόνοι που νοιάζονται πραγματικά για το μέλλον της πατρίδας μας και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

 

drasi 20a12

drasi 2 61316

drasi 3 336b4

drasi 4 6ed2b

drasi 5 ac559