Στο πλαίσιο της κοινωνικής του αλληλεγγύης  και προσφοράς, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), βρέθηκε στον Σύνδεσμο Ατόμων με Αυτισμό Λευκωσίας, όπου εκπρόσωποι του κόμματος μοίρασαν δώρα στα άτομα που φιλοξενούνται στο κέντρο.

Στον χαιρετισμό του, ο Επαρχιακός Λευκωσίας του Ε.ΛΑ.Μ  Γιώργος Τοούλας, αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που επιτελεί ο Σύνδεσμος, συγχαίροντας το προσωπικό του, ενώ για ακόμη μια φορά τόνισε την στήριξη του ΕΛΑΜ στον σύνδεσμο.

Η Πρόεδρος του Συνδέσμου κυρία Αντωνία Μεσαρίτη, ευχαρίστησε το ΕΛΑΜ για την συνεχή και χρόνια στήριξη που παρέχει στον σύνδεσμο, ενώ σε συζήτηση που είχε με τους εκπροσώπους του κόμματος, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και έστειλε τις ευχές της στον Πρόεδρο του κόμματος και υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας Χρίστο Χρίστου.

Δώρα στα άτομα με αυτισμό, μοίρασαν ο Επαρχιακός Λευκωσίας του ΕΛΑΜ Γιώργος Τοούλας, το Μέτωπο Γυναικών του Ε.ΛΑ.Μ καθώς και ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, Γεάδης Γέαδη.

Το ΕΛΑΜ σε πολλές περιπτώσεις μέσα στο Κοινοβούλιο έχει καταθέσει προτάσεις, και θα συνεχίσει να το πράττει στο μέλλον, που αφορούν άτομα με αυτισμό και άλλες μορφές αναπηρίας, ώστε να βελτιωθεί ο τρόπος αντιμετώπισης τους από την Πολιτεία και να απολαμβάνουν πιο αξιοπρεπή και ποιοτική ζωή.