Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) διοργάνωσε, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, την Κυριακή (12/05/19) εκδήλωση με τίτλο “Ημέρα της Οικογένειας” στον εκδρομικό χώρο του Κόρνου, στην παρουσία εκατοντάδων οικογενειών.

Μικρά παιδιά έπαιξαν μαζί με τους γονείς τους και τους παππούδες τους, απόλαυσαν παραδοσιακά παιχνίδια και γεύτηκαν παραδοσιακά φαγητά που ετοίμασαν στελέχη του Κινήματός μας και απλοί φίλοι που παρευρέθηκαν στον χώρο.

Παράλληλα, οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του Κινήματός μας, χάρισαν γαρύφαλλα στις μητέρες που βρέθηκαν στο χώρο με αφορμή τη Γιορτή της Μάνας.

Επίσης, τιμήθηκε από την Ο.Π. Σταυροβουνίου την οικογένεια ενός εκλεκτού συναγωνιστή που αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες.

Τρεις γενιές συμπατριωτών μας βρέθηκαν στον ίδιο χώρο και απέδειξαν πως ο θεσμός της Οικογένειας είναι ότι πολυτιμότερο και σημαντικότερο για τον κάθε άνθρωπο.

Μια εκδήλωση που ανέδειξε την παράδοση στην εποχή της παγκοσμιοποίησης, όπου ο θεσμός της Οικογένειας δέχεται την πιο βάναυση επίθεση, το Κίνημά μας απέδειξε ότι αντιστέκεται ενάντια σε όλους αυτούς που προσπαθούν να πλήξουν με κάθε τρόπο την πίστη, την οικογένεια και κατ’ επέκταση την ίδια μας την Πατρίδα.