Κυριακή, 2/3/2014, μέρα χαράς και γλεντιού. Ξεγνοιασιά και ξεφάντωμα. Ημέρες καρναβαλιού. Η νεολαία έρμαιο της αμάθειας γλεντά καταναλώνοντας τεράστιες ποσότητες αλκοόλ.

Το όνομα Αυξεντίου, Ζήδρος, Γρηγόρης, για κάποιους άγνωστο, για τους πλείστους όμως ένας γνωστός ήρωας, ΟΧΙ όμως τόσο πολύ για να τους κινήσει το αίσθημα χρέους προς αυτόν να παρευρεθούν στο μνημόσυνο του Σταυραετού του Μαχαιρά. Σε αυτήν την κοινωνία με ερείπια από αξίες και ιδανικά, τα παιδιά με τα μαύρα, τα παρεξηγημένα και αποκλεισμένα παιδιά από παντού, προτίμησαν το χρέος προς την ιστορία παρά το ξεσάλωμα.

Πολυάριθμη ήταν για ακόμα μια φορά η παρουσία των μελών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) που παρευρέθηκε για να τιμήσει τον ημίθεο που μας δίδαξε πως και στις πιο δύσκολες στιγμές ο Έλληνας ξέρει πάντα να κερδίζει και να μένει το όνομα του ανεξίτηλα χαραγμένο με τις πιο λαμπερές επιγραφές στην ιστορία και στις καρδίες μας. Μας δίδαξε ότι ο Έλληνας ότι και αν συμβαίνει ξέρει πάντα να νικά.

Το μήνυμα που περάσαμε ήταν ξεκάθαρο, ότι οι ήρωες δεν πέθαναν για καμιά ιστορία γι αυτό οι ανθέλληνες να αφήσουν κάτω τα χέρια τους από την Κύπρο μας. Όσο για όλους όσους υπέκυψαν στις εντολές του Προέδρου τους : «ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΗ θα γράψει ιστορία, προδώσατε τον όρκο σας για την ομοσπονδία».

Στεφάνι εκ μέρους του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) κατάθεσε ο πρόεδρος του κινήματος μας, Χρίστος Χρίστου κάτω από το έντονο χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

a1 b2451

a6 f3f6f

a3 33d54

a4 5b937

a5 73170

a7 56f03