Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) χαιρετίζει την έναρξη της Β’ φάση τους Γενικού Συστήματος Υγείας που αφορά την ενδονοσοκομειακή περίθαλψη. Είναι προς τη θετική κατεύθυνση η ένταξη μεγάλων νοσηλευτηρίων και η κάλυψη των αναγκών σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου. Είναι δεδομένο πως θα υπάρχουν προβλήματα, τα οποία όμως θα πρέπει με την αρωγή και τη συνεργασία όλων να επιλυθούν για το καλό των πολιτών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Μέσα σε αυτές τις δύσκολες υγειονομικές καταστάσεις που βιώνει ο τόπος μας, οι Κύπριοι πολίτες έχουν το δικαίωμα να απολαμβάνουν ένα αξιοπρεπές Σύστημα Υγείας που μπορεί να τους προσφέρει την απαραίτητη νοσηλεία.

Το Κίνημά μας από την πρώτη στιγμή στήριξε τη δημιουργία και εφαρμογή του ΓεΣΥ και είμαστε έτοιμοι να επικροτήσουμε οποιαδήποτε προσπάθεια γίνεται προς το καλό των πολιτών.

Για εμάς το ζήτημα της Υγείας είναι θεμελιώδες και για αυτό θα συνεχίσουμε να το αντιμετωπίζουμε με την πρέπουσα σοβαρότητα και με μοναδικό γνώμονα το καλώς νοούμενο συμφέρον όλων των πολιτών.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)