Κόκκινο συναγερμό στις κυπριακές αρχές πρέπει να σημάνει η δικογραφία που σχηματίστηκε κατά 33 ατόμων, που είναι μέλη σε τέσσερεις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ), όπου σύμφωνα με το κατηγορητήριο, παρείχαν ουσιαστική συνδρομή σε οργανωμένα κυκλώματα παράνομης διακίνησης μεταναστών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας «οι εμπλεκόμενοι, με πρόσχημα την ανθρωπιστική δράση, παρείχαν σε προερχόμενες από την Τουρκία προσφυγικές ροές, μέσω κλειστών ομάδων και εφαρμογών στο διαδίκτυο, πληροφορίες και στοιχεία εμπιστευτικού χαρακτήρα»!

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στην Κυβέρνηση, καλώντας την ταυτόχρονα να εξετάσει την δράση των ΜΚΟ που σχετίζονται με “μεταναστευτικές” ροές. Προς αυτή την κατεύθυνση το Κίνημά μας έχει ήδη ετοιμάσει σχετική Πρόταση Νόμου.

Επιπλέον, αξίζει να υπενθυμίσουμε τις αποκλειστικές αποκαλύψεις που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), όπου στην περιοχή του Μάμμαρι, νεαροί εντόπισαν ομάδα λαθρομεταναστών που πέρασαν από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές, στην κατοχή των οποίων ανευρέθηκαν στρατιωτικές στολές παραλλαγής(!), γεγονός που αποδεικνύει την σοβαρότητα της κατάστασης και στην Κύπρο, αλλά δυστυχώς οι αρμόδιοι κάνουν τα στραβά μάτια.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)