Τελέστηκε το Εθνικό Μνημόσυνο των πεσόντων της Κοινότητας Κυπερούντας κατά την διάρκεια του Εθνικοαπελευθερωτικού μας Αγώνα ’55 – ’59, Χριστόδουλου Καννάουρου, Κυριάκου Χαραλάμπους, Γιώργου Χαραλάμπους και Αυγουστή Σάββα.

Τελέστηκε επίσης το Εθνικό Μνημόσυνο των πεσόντων της Κοινότητας κατά την τουρκική εισβολή του 1974 Χαράλαμπου Ελευθερίου, Νεόφυτου Κουππή, Στυλιανού Αντωνίου, Σωτήρη Προκοπίου και των αποβιωσάντων αγωνιστών Κυπερούντας.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ) εκπροσώπησε πολυμελής αντιπροσωπεία μελών και στελεχών μας.

Εκ μέρους του Πρόεδρου του Ε.ΛΑ.Μ Χρίστου Χρίστου, στεφάνι κατέθεσε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Παράταξης μας Δημήτρης Σούγλης.

Στεφάνια κατέθεσαν επίσης, ο Επαρχιακός του Ε.ΛΑ.Μ Λεμεσού Πόλυς Ανωγυριάτης και ο Επικεφαλής Περιφερειακής Επιτροπής Τροόδους της Παράταξης μας Στέλιος Στυλιανού.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ) τιμά από την ίδρυση του κάθε μέρα, κάθε χρόνο,  όλους όσους έπεσαν υπέρ Πίστεως και Πατρίδος.

Στο ΕΘνικό Μνημόσυνο ακούστηκαν Πατριωτικά τραγούδια από την χορωδία Κυπερούντας που ήταν αφιερωμένα στην συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821