Την Κυριακή 02/08/2015 τελέστηκε στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου, στην κοινότητα της Ξυλοφάγου, το μνημόσυνο εις μνήμην των πεσόντων και των αγνοουμένων ηρώων της Κοινότητας, από την τουρκική εισβολή του 1974.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα μέλη της Επαρχιακής Οργάνωσης Αμμοχώστου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) έδωσαν το παρών τους, τόσο στην εκκλησία, όσο και στην κατάθεση στεφάνων στο μνημείο δίπλα από την εκκλησία.  

Εκ μέρους του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στεφάνι κατέθεσε, ο υπεύθυνος Ξυλοφάγου και συγγενής ενός από τους ήρωες, Μιχάλης Βραχίμης.

Το Κίνημα μας τάσσεται υπέρ της εξεύρεσης των οστών των αγνοουμένων και την εκταφή τους με τρόπο που να αρμόζει σε έναν ήρωα, δίνοντας έτσι ανάπαυση στο νεκρό αλλά και στους ζώντες συγγενείς του, και διαφωνεί κάθετα με τις μέχρι σήμερα εξελίξεις, όπου κάποιοι προσπαθούν να κλείσουν άμεσα το θέμα τον αγνοουμένων, δίνοντας σε συγγενείς λανθασμένα οστά και σε άλλες περιπτώσεις κάποια μικρά κομμάτια, διαγράφοντας τους με μιας από την λίστα των αγνοουμένων.