Την περασμένη Κυριακή το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) παρευρέθηκε σε δύο μνημόσυνα. Αυτό του Παντελή Κατελάρη στο Επισκοπειό και του Μάρκου Δράκου στον Άγιο Δομέτιο.

Στο μνημόσυνο του ήρωα της ΕΟΚΑ Παντελή Κατελάρη τα μέλη μας από την Κεντρική Οργάνωση Λευκωσίας και την Τοπική Οργάνωση Ταμασού, έδωσαν δυναμική παρουσία. Το μνημόσυνο τελέστηκε στο Επισκοπειό. Το παρών του έδωσε ο πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Χρίστος Χρίστου, που κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Στεφάνι κατέθεσε επίσης εκ μέρους της Τοπικής μας Οργάνωσης της περιοχής και ο συναγωνιστής, Στέλιος Νεάρχου.Proedros bcb60stellexas 430e9

Η όλη εκδήλωση έληξε με τον εθνικό ύμνο με τα μέλη μας να ψάλλουν περήφανα και δυνατά όπως του αρμόζει.

Στην εκκλησία του Αγίου Παύλου στον Άγιο Δομέτιο, τελέστηκε το μνημόσυνο ενός άλλου αγωνιστή της ΕΟΚΑ, αυτό του Μάρκου Δράκου. Το παρόν τους έδωσε αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.). Μετά το πέρας της λειτουργίας η επιμνημόσυνη εκδήλωση συνεχίστηκε στα φυλακισμένα μνήματα, όπου βρίσκεται και ο τάφος του ηρωομάρτυρα της ΕΟΚΑ. Στεφάνι εκ μέρους του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος κατέθεσε ο περιφερειάρχης Λευκωσίας, συναγωνιστής Γεάδης Γεάδη.

markosDrakos 9e2a9

elam e372a