Το Μέτωπο Νεολαίας και η Επαρχιακή Επιτροπή Λευκωσίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ), πραγματοποίησαν εκδήλωση ενάντια στα ναρκωτικά. Η εκδήλωση σκοπό είχε την ενημέρωση και επιμόρφωση των νέων για τις καταστροφικές συνέπειες από την χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), ενστερνιζόμαστε την φιλοσοφία πως η ενασχόληση της νεολαίας με αθλητικές δραστηριότητες, με εξορμήσεις, με εκδηλώσεις σε χώρους πρασίνου και η διαπαιδαγώγηση με καθαρές αξίες, ιδανικά και πρότυπα, θα αποτελέσουν στέρεο θεμέλιο για την ομαλότερη εξέλιξη της κοινωνίας, που κάποιοι έριξαν στο βούρκο των ναρκωτικών.


Το κράτος επιβάλλεται να λάβει άμεσα μέτρα προς αντιμετώπιση της κατάστασης, να δημιουργήσει κέντρα απεξάρτησης, να τιμωρήσει παραδειγματικά όσους πωλούν τον θάνατο σε συνανθρώπους μας και ειδικά στην νεολαία και να διαπαιδαγωγήσει από τις πολύ νεαρές ηλικίες στα σχολεία.

Το Μέτωπο Νεολαίας του Ε.ΛΑ.Μ πραγματοποίησε και θα συνεχίσει να διοργανώνει παρόμοιες εκδηλώσεις με πάθος και με όραμα μια Κύπρο μακριά από τα ναρκωτικά!

ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ – ΝΑΙ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ!