Το Διοικητικό Δικαστήριο δικαίωσε πλήρως το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), καθώς με χθεσινή του απόφαση έκρινε ως αντισυνταγματικό το άρθρο που ουσιαστικά απαγόρευε τη λήψη σύνταξης χηρείας για όλους άντρες, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για να παίρνουν σύνταξη και όσοι έχασαν τις συζύγους τους, πριν το 2018.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) κατέθεσε σχετική τροπολογία ούτως ώστε να είναι όλοι δικαιούχοι, ανεξαρτήτως της χρονολογίας που απεβίωσε η σύντροφος τους και όχι μόνο όσων η σύντροφος τους απεβίωσε από το 2018 και μετά. 

Δυστυχώς με λύπη, παρατηρήσαμε ότι όλα τα υπόλοιπα κοινοβουλευτικά κόμματα για να μην ψηφίσουν πρόταση του Κινήματός μας, έφτασαν στο σημείο να καταπατήσουν το Σύνταγμα για να εξυπηρετήσουν μικροκομματικά συμφέροντα, έναντι των συμφερόντων του λαού και ολόκληρης της κοινωνίας.

Μετά και την απόφαση του Δικαστηρίου που δικαίωσε το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), η Κυβέρνηση μαζί με τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα, πρέπει να πουν mea culpa στους πολίτες αυτού του τόπου και να διορθώσουν το λάθος του υιοθετώντας την πρόταση του Κινήματός μας.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)