Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την προσπάθεια του ΑΚΕΛ να στοχοποιήσει τους πολίτες του Δήμου Αγλαντζιάς, χαρακτηρίζοντας τα ΔΙΚΑΙΑ και καθόλα ΛΟΓΙΚΑ αιτήματά τους, για την ΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Κέντρου Φιλοξενίας Αιτητών Ασύλου, σαν ρατσιστικά και ξενοφοβικά.

Δεν είναι ρατσισμός, να θέλεις να προστατέψεις την γειτονιά σου και το σπίτι σου, την περιοχή που μεγάλωσες και να θέλεις να την παραδώσεις στα παιδιά τους, όπως ακριβώς την έχει παραλάβει. Αντίθετα, αυτό που κάνει το ΑΚΕΛ είναι ρατσιστικό έναντι των κατοίκων της περιοχής.

Δεν μας εκπλήσσει όμως η στάση του ΑΚΕΛ, αφού είναι για πολλοστή φορά που παρατηρούμε ότι έχει γίνει το χρήσιμο δεκανίκι της Τουρκίας, στηρίζοντας εμπράκτως τα τούρκικα σχέδια για δημογραφική αλλοίωση της Κύπρου με λαθρομετανάστες που έρχονται κουβαλητοί από την Τουρκία στα κατεχόμενα, αποκαλώντας «ρατσιστή» όποιον αντιδρά.

Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχια και αφού το ΑΚΕΛ χαρακτηρίζεται από άπλετη φιλανθρωπία, τους καλούμε να φιλοξενήσουν τους αιτητές ασύλου στα γραφεία τους και να τους συντηρούν με την κομματική χορηγία που λαμβάνουν και τις δόσεις των δανείων που δεν εξυπηρετούν!

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)