Όταν αποτελείς πρόβλημα για τους εκπροσώπους της κατοχής και σε θεωρούν το μεγαλύτερο τους εχθρό, τότε αυτό αποτελεί τίτλο τιμής. Πόσο μάλλον δε, όταν δεν είχαν κανένα ενδοιασμό όλα αυτά τα χρόνια με κανένα από τα εκάστοτε κοινοβουλευτικά κόμματα και το μόνο τους πρόβλημα είναι σήμερα το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.).

Όσο αφορά τις δηλώσεις του λεγόμενου πρωθυπουργού των κατεχομένων, Χουσείν Οζγκιουργκιούν, να τον ενημερώσουμε ότι δεν δεχόμαστε υποδείξεις από ένα δήθεν εκπρόσωπο ενός κατά φαντασία κράτους, δημιούργημα της βάρβαρης εισβολής και παράνομης δια της χρήσης όπλων κατοχής των εδαφών μας, που υποθάλπει δολοφόνους όπως τον Κενάν Ακίν και καταπατεί κατάφορα τα ανθρώπινα δικαιώματα εδώ και 42 χρόνια.

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) διαπιστώνουμε ότι θα παραμείνουμε πιστοί στις επάλξεις του αντικατοχικού αγώνα, προασπίζοντας τα νόμιμα δίκαια του λαού μας. Τέτοιες δηλώσεις δεν μας πτοούν, αντιθέτως μας πεισμώνουν για να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατοί, αφού αποτελούν επιβεβαίωση ότι κινούμαστε στον σωστό δρόμο.