Την πολιτική ξεπουλήματος «όσο-όσο» συνεχίζουν τα «μνημονιακά αποστήματα» του προεδρικού και της βουλής.

Ο Μάαρτεν Φέρβεϊ, επικεφαλής του κλιμακίου της Κομισιόν και η Ντέλια Βελκουλέσκου, που ηγείται του κλιμακίου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, συναντήθηκαν με την Επιτροπή Οικονομικών και συζήτησαν την πορεία της αξιολόγησης της οικονομίας σε μια κεκλεισμένων των θυρών συνεδρία.

Οι δανειστές ζήτησαν την υλοποίηση του προγράμματος εντός των προβλεπόμενων χρονοδιαγραμμάτων, επέμεναν στις ιδιωτικοποιήσεις και επαναβεβαίωσαν τις προβλέψεις τους για την πορεία της οικονομίας το 2014 και το έλλειμμα που θα ανέλθει άνω από το 4,8%.

Άρχισε, λοιπόν, και επισήμως η εκποίηση του Εθνικού πλούτου στους διεθνείς τοκογλύφους. Κάτω από μία επικοινωνιακή ομπρέλα στημένη από την εγχώρια πλουτοκρατία, οι εκπρόσωποι του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου αρχίζουν τις αγορές τους στην μπανανία του Αναστασιάδη.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), εδώ  και καιρό έχει πει ότι ο μοναδικός λόγος που επιχειρείται η οικονομική επίθεση εναντίον της Κύπρου και ο επικοινωνιακός αποπροσανατολισμός που πλήττει τους τηλεοπτικούς δέκτες του ανυποψίαστου Λαού είναι η υφαρπαγή των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Πατρίδος μας. Με τις ιδιωτικοποιήσεις να αποτελούν την πρώτη προτεραιότητα των διεθνών τοκογλύφων. Για άλλη μία φορά, γινόμαστε λοιπόν προφήτες κακώς και επιβεβαιωνόμαστε πλήρως.

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)