Επαναρχίζουν από σήμερα οι διαδικασίες που αφορούν τις εκποιήσεις έπειτα από την αναστολή που είχε εγκρίνει η Βουλή των Αντιπροσώπων, η οποία έληξε χθες.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) υπενθυμίζει την πάγια του διαφωνία με το υφιστάμενο πλαίσιο των εκποιήσεων. Ταυτόχρονα έχει αποστείλει αίτημα στην Βουλή των Αντιπροσώπων από τις 16 Ιανουαρίου, για κατεπείγουσα σύγκλιση της αρμόδιας επιτροπής και εξέταση του ζητήματος των εκποιήσεων.

Δυστυχώς, παρά το γεγονός ότι ήταν εις γνώση όλων ότι ξεκινούν οι εκποιήσεις, εντούτοις η Επιτροπή Οικονομικών δεν συνεδρίασε, με αποτέλεσμα πολλοί συμπατριώτες μας  εν μέσω οικονομικής κρίσης και Προεδρικών Εκλογών να κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους.

Καλούμε τους πολίτες να εκφράσουν την διαφωνία τους την μέρα των εκλογών, μαυρίζοντας όσους υποψηφίους στηρίζονται από τα κόμματα που ενέκριναν τις εκποιήσεις ΚΑΙ στηρίζοντας τους μόνους που βρίσκονται στο πλευρό τους αποτρέποντας εκατοντάδες εκποιήσεις, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) και τον κ. Χρίστο Χρίστου.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δηλώσεις ΜΜΕ: Γεάδης Γεάδη, Εκπρόσωπος Τύπου