Αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου(Ε.ΛΑ.Μ.) παρευρέθηκε στο χωριό Ποτάμι όπου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, τελέστηκε το ετήσιο Εθνικό Μνημόσυνο των ηρώων που έπεσαν κατά την βάρβαρη Τουρκική Εισβολή του 1974: Γεωργίου Κτωρή, Χριστόφορου Χριστοφόρου και αναπέμφθηκε δέηση για ανεύρεση του αγνοούμενου Γεώργιου Αλλαγιώτη.

Εκ μέρους του Προέδρου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) και Υποψηφίου Προέδρου Χρίστου Χρίστου, στο μνημείο των ηρώων, στεφάνι κατέθεσε ο Αναπληρωτής επαρχιακός Λευκωσίας Ιωσήφ Κορφιάτης.

Στο χωριό Λύμπια τελέστηκε το Εθνικό Μνημόσυνο του Ήρωα της ΕΟΚΑ Μιχάλη Ολυμπίου. Στεφάνι, εκ μέρους του Προέδρου του ΕΛΑΜ Χρίστου Χριστου, κατέθεσε ο συναγωνιστής Μιχάλης Καπετάνιος ενώ παρευρέθηκε και ο συναγωνιστής Γιώργος Τσαγγάρης.

Στον Ιερό Ναό Αποστόλου Φιλίππου στον συνοικισμό Αποστόλου Ανδρέα στα Λατσιά, τελέστηκε το Μνημόσυνο των πεσόντων και σφαγιασθέντων κατά την Μικρασιατική καταστροφή του 1922. Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) εκπροσώπησε ο συναγωνιστής Χαράλαμπος Θεολόγου.