Αντιπροσωπείες του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) παρευρέθηκαν σε Εθνικά Μνημόσυνα Ηρώων μας που έπεσαν υπέρ Πίστεως και Πατρίδος.

Στους Τρούλλους τελέστηκε το Ετήσιο Εθνικό Μνημόσυνο των Ηρώων της Κοινότητας.

Στεφάνι εκ μέρους του Προέδρου του ΕΛΑΜ Χρίστου Χρίστου κατέθεσε ο βουλευτής Λάρνακας του ΕΛΑΜ Σωτήρης Ιωάννου. Στεφάνια κατέθεσαν επίσης οι συναγωνιστές Χριστόδουλος Σάββα εκ μέρους της Τοπικής Τρούλλων και η Συναγωνίστρια Κατερίνα Σωτηρίου εκ μέρους του Μετώπου Νεολαίας.

Στην Κορφή, στο ετήσιο Εθνικό Μνημόσυνο του Λοχία της 31ης Μοίρας Καταδρομών Χριστάκη Μηνά που έπεσε ηρωικά μαχόμενος στο ύψωμα 1023 στον Κυπαρισσόβουνο στην περιοχή Καραβά – Λαπήθου, σε μια από τις πιο ηρωικές μάχες του μαύρου καλοκαιρού του 1974, στεφάνι εκ μέρους του Προέδρου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) κατέθεσε ο Επαρχιακός Λεμεσού Πόλυς Ανωγυριάτης, ενώ εκ μέρους της Επαρχιακής Επιτροπής Λεμεσού ο συναγωνιστής και αδελφότεκνος του Ήρωα Γιώργος Γενεθλίου.

Στην Ασγάτα, στο μνημόσυνο του ήρωα Γεωργίου Χ. Κατσαρή, που έπεσε ηρωικά μαχόμενος στον Παχύαμμο της Τηλλυρίας, στεφάνι εκ μέρους του Προέδρου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) κατέθεσε το Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Πέτρος Αυγουστή, ενώ εκ μέρους του ΕΛΑΜ Ανατολικής Λεμεσού, ο συναγωνιστής Γιώργος Λεωνιδίου.

Στη Τριμήκληνη, στο Εθνικό μνημόσυνο του ήρωα Δημήτρη Αρμινιώτη, εκ μέρους του Προέδρου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου στεφάνι κατέθεσε εκ μέρους του Μετώπου Γυναικών Λεμεσού η Γεωργία Ηρακλέους.

Στο Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στον Κόρνο τελέστηκε το μνημόσυνο των πεσόντων οπλιτών του 251 Τάγματος Πεζικού. Παρευρέθηκαν επίσης ζώντες Αξιωματικοί και οπλίτες του 251. Αναπέμφθηκε δέηση για ανεύρεση των αγνοουμένων του Ηρωικού Τάγματος.

Στεφάνι εκ μέρους του Προέδρου του ΕΛΑΜ κατέθεσε ο Επαρχιακός Λάρνακας Ανδρέας Καδής:

“Ανδρείοι σεις που πολεμήσατε και πέσατ’ ευκλεώς”! (Κερύνεια 22 Ιουλίου 1974)

Στον Ιερό Ναό Χρυσοσώτηρου στην Ορόκλινη τελέστηκε το ετήσιο Εθνικό Μνημόσυνο των πεσόντων της κατεχόμενης Ακανθούς. Στεφάνι εκ μέρους του Προέδρου μας κατέθεσε ο συναγωνιστής Βασίλης Βασιλείου: