Με έκπληξη γίναμε μάρτυρες ενός περιστατικού που μόνο οργή, αγανάκτηση και αποτροπιασμό μπορεί να μας προκαλέσει.

Άγνωστοι, θρασύδειλοι νυχτοβάτες, λειτουργώντας κάτω από την κάλυψη του σκότους, επιτέθηκαν κατά της αποθήκης που διατηρούσε ο Φορέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στα γραφεία της Λευκωσίας.

Προέβησαν σε εκτεταμένες λεηλασίες και βανδαλισμούς, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μεγάλες ζημιές. Οι άνανδροι βάνδαλοι, άρπαξαν από την αποθήκη μεγάλες ποσότητες ειδών που με κόπο τα μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) περισυνέλεξαν με την βοήθεια συμπατριωτών μας, για να δοθούν σε άπορους συμπατριώτες μας και σε ιδρύματα που τα είχαν ανάγκη.

Στο πέρασμα τους οι νυχτοβάτες άφησαν πίσω τους αρκετές φθορές, κυρίως στην πόρτα της αποθήκης, ενώ στην βιασύνη τους να αρπάξουν όσα περισσότερα μπορούσαν προκάλεσαν χάος, αφού αρκετές ποσότητες ρούχων και παιχνιδιών διαμελίστηκαν στον χώρο.

Καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να καταδικάσουν το αποτρόπαιο αυτό γεγονός μετά βδελυγμίας, αφού τέτοιες ενέργειες παραπέμπουν σε άλλες σκοτεινές εποχές και θέλουμε να πιστεύουμε πως είναι καταδικαστέες από όλους.

Δεν κατανοούμε το μένος των ανεγκέφαλων που προκάλεσαν αυτές τις ζημίες και άρπαξαν όλες αυτές τις ποσότητες που αποθηκεύονταν. Φαίνεται ότι κάποιους τους ενοχλεί ακόμη και η βοήθεια που παρέχουμε σε άπορους συμπατριώτες μας, μεσούσης της οικονομικής κρίσης.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) τονίζει ότι θα συνεχίσει απτόητο το φιλανθρωπικό του έργο στήριξης οικογενειών απόρων συμπατριωτών μας. Τέτοιες ενέργειες δεν μας φοβίζουν ούτε μας πτοούν, αλλά αντιθέτως μας πεισμώνουν ακόμα περισσότερο να συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Άλλωστε η ιδεολογία του Λαϊκού Εθνικισμού πρεσβεύει την αλληλεγγύη.

Τέλος, καλούμε τους συμπατριώτες μας, να σταθούν αρωγοί σε αυτό το δύσκολο έργο που παράγουμε και ότι μπορεί ο καθένας να εισφέρει από το υστέρημα του, προμηθεύοντας κυρίως με τρόφιμα τις Επαρχιακές Οργανώσεις του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) σε κάθε πόλη αντίστοιχα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρθουν σε επαφή μέσω του Παγκύπριου τηλεφώνου του Κινήματος 77 77 75 55 ή στο τηλέφωνο του Φορέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης 96531920.

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

989840 1507402649504755 1636161530 o d4ab8

10711354 1507403502838003 1479165882 n c1a36