Εξόφθαλμο είναι πλέον ότι το Κυπριακό βαδίζει σε δύσβατους δρόμους και κατά πάσα πιθανότητα στους χειρότερους της σύγχρονης ιστορίας. Ο μισέλληνας Νίκος Αναστασιάδης και η ανθελληνική μειοδοτική πολιτική του θα αποτελέσει την ταφόπλακα της πατρίδας μας.

Αυτή την στιγμή δεν διεξάγεται ένας κομματικός αγώνας με τον κάθε ένα να πρέπει να διαλέξει κομματικό στρατόπεδο, αλλά διεξάγεται ένας αγώνας Εθνικός και όλοι πρέπει να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις. Είτε θα αντισταθούν στο επερχόμενο ξεπούλημα της Κύπρου είτε θα αποδεχτούν τους γελοίους και τραγικά ανίκανους πολιτικάντηδες της νέας τάξης να παίζουν το μέλλον μας στα ζάρια των συμφερόντων τους.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καλεί όλο τον Ελληνισμό αλλά κυρίως τα στελέχη ΟΛΩΝ των κομμάτων να ξεκαθαρίσουν την θέση τους, σε αυτές τις κρίσιμες Εθνικά στιγμές. Δεν χωρούν διχόνοιες ούτε διαξιφισμοί, αλλά ενότητα για να γλυτώσουμε την Κύπρο μας από την προδοτική πολιτική του Νίκου Ανανστασιάδη, που μη σεβόμενος την λαϊκή βούληση αλλά και τις προεκλογικές του δεσμεύσεις προχωρά το Κυπριακό με μια λύση ομοσπονδίας.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα όμως απαιτεί κυρίως από τα στελέχη του ΔΗΣΥ να διαχωρίσουν δημόσια την θέση τους, απαιτώντας την παραίτηση τους. Αν δεν το πράξουν τότε αυτόματα τίθενται ως συνένοχοι για τον όλεθρο που προδιαγράφεται στον ορίζοντα. Όσοι παραμείνουν στο ΥΠΕΡπατριωτικό κόμμα είναι συνυπεύθυνοι και εξίσου προδότες.

Η στιγμή της αλήθειας έφτασε και δεν χωρούν πλέον δικαιολογίες. Ας διαλέξει ο κάθε ένας τον δρόμο του και το σε ποια σελίδα της ιστορίας θέλει να γραφτεί.

Άλλωστε η Ελληνική ιστορία δεν γέννησε μόνο ήρωες αλλά και εφιάλτες. Το μέλλον ανήκει στα χέρια σας. Κάντε την δική σας επιλογή …

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)