Μιλώντας ενώπιον της ολομέλειας της βουλής για την έκθεση των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος για το θέμα: «Καταστροφικές πυρκαγιές στις επαρχίες Λεμεσού και Λάρνακας», ο βουλευτής του ΕΛΑΜ Αμμοχώστου Λίνος Παπαγιάννης, κάλεσε τη νέα Κυβέρνηση να επενδύσει στον τομέα της πρόληψης και κατάσβεσης των πυρκαγιών κρίνοντας το ως θέμα Εθνικής ασφάλειας!

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είμαστε πάντα των πράξεων και όχι της θεωρίας. Γνωστή άλλωστε η δράση και η συνδρομή της Παράταξής μας στην κατάσβεση των πυρκαγιών και η συμβολή των μελών μας, ως εθελοντών, να σώσουν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες από τις πυρκαγιές.

Να υπενθυμίσουμε ότι μέλη μας, από την ίδρυση μας, εκπαιδεύτηκαν σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και αποτελούν ομάδες πυρόσβεσης ταχείας δράσης όπου χρειαστεί. Το ΕΛΑΜ δώρισε επίσης κινητές μονάδες πυρόσβεσης σε διάφορες κοινότητες.

Ο Λίνος Παπαγιάννης περιέγραψε την δική του εμπειρία από κατάσβεση πυρκαγιών, τονίζοντας ότι τα πτητικά μέσα δεν είναι ικανά να αντιμετωπίσουν πυρκαγιές φέτος πέρα από την ανάγκη ενίσχυσης σε προσωπικό και οχήματα του Τμήματος Δασών που κρίνονται ακατάλληλα.

Οι δηλώσεις του βουλευτή μας στο βίντεο της ανάρτησης.