Πρωτόγνωρα πράγματα συμβαίνουν στην πάλαι ποτέ πληγωμένη από τον βάρβαρο εισβολέα και ημικατεχομένη Κύπρο. Όλα αυτά θέλουν κάποιοι να τα περάσουν στο παρελθόν, διαγράφοντας μονοκοντυλιάς με υποχθόνιους τρόπους, την εισβολή, την κατοχή και κάθε ιστορικό δικαίου του λαού μας.  

Για πρώτη φορά, οι ηθοποιοί σε μία παράσταση θα βλέπουν αυτοί θέατρο και τον ρόλο τους θα έχουν οι θεατές τους και πρωταγωνιστές σε αυτή την φαρσοκωμωδία, οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι τους.

Καλό θα ήταν να ενημέρωνε κάποιος τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, ότι το Κυπριακό πρόβλημα δεν λύνεται ούτε με καφέδες, ούτε με γλυκά, ούτε με βολτούλες, δάφνες ελιάς και θεατράκια.

Τέτοιες κινήσεις το μοναδικό αποτέλεσμα που θα έχουν είναι να δώσουν κρατική υπόσταση στο παράνομο μόρφωμα της Τουρκίας, υποχωρώντας τραγικά για πολλοστή φορά από τα Εθνικά μας δίκαια. 

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) εκφράζει την αντίθεση του και την πλήρη απέχθεια σε τέτοιου είδους κινήσεις, που μοναδικό αποτέλεσμα έχουν να ωραιοποιήσουν το έγκλημα που συντελείται όλα αυτά τα χρόνια στο πολύπαθο νησί μας, δίνοντας στην ουσία συγχωροχάρτι στην Τουρκία.

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)