Για ακόμα μια χρονιά διοργανώθηκε η ετήσια θαλάσσια πορεία με τίτλο 1974 – ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ από τον σύνδεσμο CYjetski, με τεράστια επιτυχία, αφού φέτος η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η θαλάσσια πορεία διεξαγόταν ταυτόχρονα και με το ετήσιο μνημόσυνο των δύο ηρωομαρτύρων Ισαάκ και Σολωμού.

Τα δεκάδες jet ski μαζί με βάρκες διέσχισαν μεγάλο μέρος του παραλιακού μετώπου της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου και κατέληξε σε απόσταση αναπνοής από την περίκλειστη Αμμόχωστο, στέλνοντας μηνύματα αντίστασης και αγωνιστικότητας, μέχρι την τελική δικαίωση που είναι η απελευθέρωση της σκλαβωμένης μας πατρίδας.

Στο σημείο όπου ανακόπηκε η θαλάσσια πορεία από την λιμενική αστυνομία υψώθηκε πανό στο οποίο αναγραφόταν το «ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ», ενώ στεφάνι κατατέθηκε από τον Εκπρόσωπο Τύπου του Ε.ΛΑ.Μ., Γεάδη Γεάδη, που είχε την τιμή να συνοδεύσει την πορεία.

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο οφείλουμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας στον σύνδεσμο για την άρτια οργάνωση και την μαζικότητα. Όσο υπάρχουν Έλληνες που αγωνίζονται, θα υπάρχει ελπίδα.