Για ακόμα μια φορά το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δυναμικά στο πλευρό των κατοίκων της περιοχής Κοκκινοτριμιθιάς και δίπλα στις κοινότητες Δένεια, Μάμμαρι, Αγίους Τριμιθιάς, Παλαιομετώχου, για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε σχέση με το Κέντρο Φιλοξενίας Πουρνάρα και την αυξημένη εγκληματικότητα.

Εμφανέστατη για ακόμα μια φορά η απουσία των υπολοίπων πολιτικών κομμάτων, αφού στο χώρο, μόνο το ΕΛΑΜ παρευρέθηκε ενώ οι υπόλοιποι επέλεξαν για πολλοστή φορά την ένοχη σιωπή, όπως έπραξαν και με τις τροπολογίες της Παράταξής μας για αποκοπές των κονδυλίων που δίνονται για το μεταναστευτικό.

Το μήνυμα αγανάκτησης από τους πολίτες ήταν ξεκάθαρο! Έχουν κουραστεί με τα ψεύτικα τα λόγια και τις κούφιες υποσχέσεις!

Άμεσα ζητούν να ληφθούν μέτρα που αφορούν το «μεταναστευτικό», καθώς και το Πουρνάρα να μετατραπεί επιτέλους σε κλειστό κέντρο φιλοξενίας, όπως μόνο το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο τονίζει, μαζί με την αναγκαιότητα να ξεκινήσουν οι απελάσεις.

Στον αγώνα κατά της παράνομης μετανάστευσης είναι μόνο το ΕΛΑΜ. Για να προασπιστεί τα δίκαια των Ελλήνων της Κύπρου που καταπατούνται κάτω από την ρατσιστική ανοχή της Κυβέρνησης και των υπολοίπων πολιτικών κομμάτων.

Ας ληφθούν επιτέλους μέτρα ουσίας, που θα πατάξουν την πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης από την ρίζα του. Αρκετά με τις δικαιολογίες, θέλουμε επιτέλους πράξεις…

 

Αντιπροσωπευτικές και με πολλούς αποδέκτες, οι δηλώσεις του βουλευτή μας Σωτήρη Ιωάννου: