Κυρίες και Κύριοι,

Την Κυριακή καλείστε στις κάλπες για να επιλέξετε τον επόμενο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας. Από την πλευρά μας όλους αυτούς τους μήνες, προσπαθήσαμε να αναδείξουμε τα βασικά προβλήματα του τόπου μας. Θέματα της οικονομίας, της παιδείας, της υγείας, το μεταναστευτικό και βεβαίως το κυπριακό. Το Εθνικό μας ζήτημα.

Θα σας μιλήσουν, ακόμα και αυτή την στιγμή, για χαμένη ψήφο. Χαμένες όμως είναι οι γειτονιές μας από τους παράνομους μετανάστες, χαμένη είναι η αξιοπρέπεια των συμπολιτών μας, οι οποίοι φτάνουν στην επαιτεία για να μπορούν να ζήσουν, χαμένες είναι οι περιουσίες του κόσμου, από τις αυθαιρεσίες των τραπεζών, και χαμένη μπορεί να είναι η Πατρίδα μας με μια λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας.

Απέναντι σε τρεις υποψηφίους οι οποίοι προέρχονται από τον ίδιο πολιτικό χώρο, και κυρίως εκφράζουν τις ίδιες πολιτικές γραμμές, η δική μας υποψηφιότητα είναι η ουσιαστική αλλαγή.

Σας καλούμε να μας δώσετε δύναμη ώστε να είμαστε σε θέση να επηρεάσουμε τις αποφάσεις της επόμενης διακυβέρνησης του τόπου.

Καλή ψήφο σε όλες και όλους!

Χρίστος Χρίστου
Υποψήφιος Πρόεδρος Κυπριακής Δημοκρατίας
Πρόεδρος Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)