Λίγες ώρες μας χωρίζουν από την εκλογική αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής, όπου οι πολίτες, μέσα από το ιερό δικαίωμα της ψήφου, θα καθορίσουν το μέλλον τους.

Η Παράταξή μας με 56 αξιόλογους, έντιμους και ειλικρινείς ανθρώπους ζητά ψήφο εμπιστοσύνης από ένα λαό  ταλαιπωρημένο από τις αδικίες και την ανισότητα, συνάμα όμως έχουμε την ακλόνητη πίστη πως αυτός ο λαός κρύβει τεράστια δύναμη και μπορεί μέσα από την απόφασή του να φέρει την αλλαγή του παλαιοκομματικού κατεστημένου.

Όπως και την πρώτη πενταετία, έτσι και τώρα, θα μας δείτε να είμαστε καθημερινά στο πλευρό των πολιτών, εκεί και όπου μας έχουν ανάγκη. Μέσα από το κοινοβούλιο αγωνιζόμαστε για τα θέματα της Υγείας, της Παιδείας, για τα Εργασιακά ζητήματα, την Πάταξη της Διαφθοράς, τους Συνταξιούχους, τους Πρόσφυγες, το Περιβάλλον, τα άτομα με αναπηρίες, το Μεταναστευτικό, ενώ έχουμε ολοκληρωμένο στρατηγικό πλάνο για την οικονομία, για Βιώσιμη και Δίκαιη Ανάπτυξη του τόπου μας την επόμενη πενταετία.

Άλλωστε το ΕΛΑΜ ως το μοναδικό καθαρό κόμμα που δεν έχει εμπλοκή σε υποθέσεις σκανδάλων και διαφθοράς, δεν έχει τίποτα να φοβηθεί.

Τελευταίο, αλλά όχι έσχατο, είναι το Εθνικό μας ζήτημα. Είμαστε η μόνη Παράταξη που με σαφήνεια τάσσεται ενάντια στην ΔΔΟ, προτείνοντας την λύση του Ενιαίου κράτους, με τα σημερινά Ευρωπαϊκά δεδομένα.

Γι’ αυτούς και πολλούς άλλους λόγους, την Κυριακή της 30ης Μαΐου, ο λαός θα πρέπει να σκεφτεί Εθνικά και να ψηφίσει Ελεύθερα, με μόνο γνώμονα Πρώτα την Κύπρο.

Δηλώσεις
Χρίστος Χρίστου
Πρόεδρος
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)