Σήμερα στην επιτροπή εργασίας ήμασταν, για ακόμα μια φορά, στο ίδιο έργο θεατές. Η επιτροπή είχε να εξετάσει τρία θέματα εκ των οποίων τα δύο αφορούν τις συντάξεις και το ταμείο πρόνοιας ενώ το τρίτο αφορούσε τους εποχικούς και ωρομίσθιους υπαλλήλους.

Οι εκπρόσωποι και των 11 συνδικαλιστικών οργανώσεων που ήταν στην επιτροπή έστρεψαν τα πυρά τους στην Κυβέρνηση, κατηγορώντας την ότι εδώ και 3 χρόνια δεν υλοποιεί την δέσμευση της, που αφορά τα δύο πιο πάνω θέματα.

Έκπληξη προκάλεσε η παραδοχή του εκπροσώπου της δημόσιας υπηρεσίας, ότι τα τελευταία 2 χρόνια δεν κατέστη δυνατό να υλοποιηθεί η δέσμευση της Κυβέρνησης και ότι ο ίδιος βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση μέσα σε δύο χρόνια να δεσμεύεται για τα ίδια πράγματα ενώπιων της επιτροπής Εργασίας της Βουλής.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δήλωσε την στήριξη του στα δίκαια αιτήματα των συνδικαλιστικών οργανώσεων σε σχέση με το ταμείο πρόνοιας, τους εποχικούς και τους ωρομίσθιους και ζήτησε από τους εκπροσώπους της Κυβέρνησης, την ταχύτερη υλοποίηση των δεσμεύσεων της.

*Δηλώσεις ΜΜΕ*

Λίνος Παπαγιάννης

Βουλευτής Αμμοχώστου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)