Το δημοσίευμα στην εφημερίδα «Άφρικα», με αναφορά στην σοκαριστική ομολογία αυτόπτη μάρτυρα για φρικιαστικές δολοφονίες συμπατριωτών μας, υπενθυμίζει σε όλους πιο είναι το πραγματικό πρόσωπο της Τουρκίας, που κάποιοι προσπαθούν διακαώς να εξωραΐσουν, τόσο σε τοπικό, όσο και σε διεθνή επίπεδο.

Δυστυχώς παρόλα τα εγκλήματα πολέμου που έχει διαπράξει η Τουρκία από το 1974 εως και σήμερα, οι εκάστοτε κυβερνήσεις δεν είχαν την αποφασιστικότητα να την καθίσουν στο σκαμνί του ενόχου, αφού ήταν αφοσιωμένες στην πολιτική του «καλού παιδιού» και δεσμευμένοι σε μια κάλπικη μορφή λύσης τύπου «ομοσπονδίας».

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) απαιτούμε να οδηγηθεί η Τουρκία στα διεθνή δικαστήρια απαιτώντας πολεμικές και άλλες αποζημιώσεις, από την χώρα που σκότωσε, βίασε, λεηλάτησε και κατέχει παράνομα εδώ και 42 χρόνια, με την δύναμη των όπλων, τα εδάφη μας.

Επί της ευκαιρίας να ενημερώσουμε επαρκώς όλα τα διεθνή φόρα, πιο είναι το πραγματικό πρόσωπο της Τουρκίας και να επανατοποθετήσουμε το Κυπριακό στις ορθές του βάσεις, απεμπολώντας από την λανθασμένες δομές της ομοσπονδίας, απαιτώντας την μοναδική ορθή λύση, που δεν είναι άλλη από την απελευθέρωση.

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)