Ο ηγέτης της κατοχής, αφού θέλει να διαμοιράσει την Κύπρο εδαφικά, μέσω της διχοτομικής πρότασης Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, αφού θέλει να διαμοιράσει τις εξουσίες του εκτρώματος που θέλει να συνδημιουργήσει με την ανοχή ΟΛΩΝ των πολιτικών κομμάτων, καταλύοντας την Κυπριακή Δημοκρατία, τώρα αιτείται τον διαμοιρασμό και του Φυσικού Αερίου.

Να υπενθυμίσουμε ότι διάφοροι κομματικοί κύκλοι και άλλοι «χρήσιμοι ηλίθιοι» της Τουρκίας και των κατακτητών, από την μέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του ο Μουσταφά Ακιντζί, έτρεξαν να τον παρουσιάσουν ως ένα συγκαταβατικό ηγέτη με αγγελικά πλασμένο πρόσωπο, ενώ πριν από μόλις 8 μέρες, έτρεξαν και πάλι, με την ίδια ευκολία, να τον συγχαρούν για τις πρόσφατες δηλώσεις του.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καλεί όσους στήριξαν τον ηγέτη της κατοχής να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να απολογηθούν δημόσια στον κυπριακό λαό, για τα ολέθρια σφάλματά τους. Το Κίνημά μας, επιπλέον, τονίζει την αναγκαιότητα να αντιληφθούν επιτέλους όλες οι πολιτικές δυνάμεις αυτού του τόπου τις πικρές πραγματικότητες,  όπως το γεγονός ότι ο ηγέτης της κατοχής λειτουργεί ως εγκάθετος της Άγκυρας στο νησί και να σταματήσουν να τρέφουν ψευδαισθήσεις, περί αντιθέτου.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)