Η αναφορά του κ. Κωστρίκη ότι «οι τ/κ τηρούν σιγή ιχθύος για τον κορωνοϊό», έρχεται να επιβεβαιώσει τους προβληματισμούς που εξέφρασε το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) από την πρώτη κιόλας στιγμή, τις προτάσεις καθώς και το ψήφισμα που έχει καταθέσει, στο Προεδρικό και την Βουλή, αντίστοιχα.

Δεδομένης της κακής υγειονομικής εικόνας που παρουσιάζει η Τουρκία, σε συνδυασμό με την σχέση εξάρτησης που έχει το ψευδοκράτος με αυτή, αλλά και το γεγονός ότι η Κυπριακή Δημοκρατία δεν ασκεί αποτελεσματικό έλεγχο στα κατεχόμενα, δεν αφήνουν άλλη επιλογή. Τα οδοφράγματα ΔΕΝ πρέπει να ανοίξουν.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θέτει την Κυβέρνηση ενώπιον βαρύτατων ευθυνών, καθώς δεν γίνεται να θυσιάζουν την ασφάλεια και την υγεία του συνόλου των πολιτών, για να σώσουν τους κατακτητές της πατρίδας μας από την οικονομική κρίση!

Κλείνοντας, εύλογα διερωτόμαστε ποιοι θα ασκούν υγειονομικούς ελέγχους στις κατεχόμενες περιοχές, εκτός αν η κυβέρνηση έχει πάρει απόφαση να αναγνωρίσει τους «θεσμούς» των κατεχομένων και τις πιστοποιήσεις των «αρχών» τους.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)