Παράκρουση έπαθε ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαΐδης εξαπολύοντας για μία ακόμη φορά αναίτια, ανέντιμα και προκλητικά, επίθεση εναντίον του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ).

Ο Γιώργος Λουκαΐδης στην διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής για αναβολή των εκλογών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, άδραξε την ευκαιρία να εξιστομήσει και πάλι ψέματα και ύβρεις εναντίον του Ε.ΛΑ.Μ, για να πάρει όμως απάντηση από τον Πρόεδρο της Παράταξής μας Χρίστο Χρίστου.

Ο Πρόεδρος του Ε.ΛΑ.Μ. άδειασε τον βουλευτή του ΑΚΕΛ λέγοντας ότι «είναι επιλεκτική η ευαισθησία του ΑΚΕΛ όσον αφορά την δημοκρατία», υπενθυμίζοντας του φασιστικές και «αντιδημοκρατικές κινήσεις και αποφάσεις του κόμματος του ειδικά όταν αυτό κυβερνούσε».

«Που έχουν μάθει και που έχουν εκπαιδευτεί για την δημοκρατία; Στα Σοβιετικά Πανεπιστήμια; Ή στα Πανεπιστήμια του Τσαουσέσκου;», διερωτήθηκε ο κ. Χρίστου, «εμείς πιστεύουμε στην ελληνική ιστορία. Στον ελληνικό πολιτισμό. Εκεί που γεννήθηκε η δημοκρατία».

Υπενθύμισε, δείχνοντας φωτογραφίες, τον ευρωβουλευτή του ΑΚΕΛ Νιαζί Κιζιλγιουρέκ με την σημαία των κατεχομένων, του ψευδοκράτους.

Όπως και φωτογραφία του πρώην Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ με προσωπογραφία πίσω του ενός «μεγάλου δημοκράτη», του Λένιν…