Όπως όλα δείχνουν τα ποσοστά του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) βρίσκονται σε συνεχή άνοδο αφού ο Ελληνισμός της Κύπρου κουράστηκε από τις φρούδες υποσχέσεις των κομμάτων του κατεστημένου.

Η άθλια οικονομική κατάσταση, ο συνεχής εμπαιγμός των Κυπριακών κυβερνήσεων από τους τούρκους  και τους τουρκο«κυπρίους» έχουν στρέψει σεβαστή σε αριθμό μάζα του λαού προς το μοναδικό Εθνικοκοινωνικό Κίνημα της Μεγαλονήσου.

Η αύξηση της εκλογικής δύναμης  του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος δεν καταγράφεται σκόπιμα από την πλειοψηφία των κυπριακών ΜΜΕ. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τα ξένα μέσα ενημερώσεως αφού σε καινούργια συνέντευξη προέβησαν τα στελέχη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), αυτή την φορά σε Ολλανδικό πρακτορείο ειδήσεων το οποίο συνεργάζεται με 15 εφημερίδες και περιοδικά της χώρας του!

Η ανταποκρίτρια του De Persdienst στην Ανατολική Μεσόγειο, επισκέφθηκε αρχές Ιανουαρίου τα γραφεία του Κινήματος μας στη Λεμεσό όπου και ενημερώθηκε πλήρως από τον εκπρόσωπο Τύπου, Γεάδη Γεάδη, τον υπεύθυνο Κ.Ο. Λεμεσού, Παμπίνο Μεσσαρίτη και τον υπεύθυνο Διεθνών Σχέσεων, Στράτο Καρανικολάου, για τα προβλήματα του Ελληνισμού και για τις θέσεις του Ε.ΛΑ.Μ. σε μια μεγάλη σε χρόνο και ποιότητα συνέντευξη.

Αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός πως το ενδιαφέρον των ξένων ΜΜΕ  ανταποκρίνεται πλήρως στην επιρροή που έχει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) στην κυπριακή κοινωνία, μια επιρροή που επιμελώς αποκρύπτεται από τα ντόπια μέσα ενημερώσεως, εν όψει μάλιστα και των επικοίμενων ευρωεκλογών και την συμμετοχή του κινήματος μας σε αυτές.

Τμήμα Διεθνών Σχέσεων &

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)