Δημοσκόπηση της εταιρίας Pulse Market Research παρουσίασε το βράδυ της Παρασκευής σε προεκλογική εκπομπή ο τηλεοπτικός σταθμός TVOne, στην παρουσία του Εκπροσώπου Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Γεάδη Γεάδη, όπου ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ λαμβάνει την 4η θέση με 3.8%.

Πιο αναλυτικά όπως δείχνει και το πιο κάτω γραφικό, 30.8% λαμβάνει ο Ν. Αναστασιάδης, 18.9% ο Ν. Παπαδόπουλος, 18.5% ο Σ. Μαλάς, 3.8% ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου, 3.8% ο Γ. Λιλλήκας, ενώ υπάρχει και ένα μεγάλο ποσοστό αδιευκρίνιστης ψήφου που ανέρχεται στο 23.2%.

Αξίζει πάντως να επισημάνουμε ότι ο εκλογικός αναλυτής του TVOne, Ηλίας Νικολακόπουλος, υπογράμμισε ότι “το ΕΛΑΜ παρουσιάζει αυξητική τάση σε σχέση με τις βουλευτικές εκλογές του 2016, έχει ισχυρή συσπείρωση και ισχυρή ταύτιση με τον υποψήφιο του”.

Για άλλη μια δημοσκόπηση, βλέπουμε πως είναι αμφίρροπο το ποιος υποψήφιος θα λάβει την 4η θέση, καθώς ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου φέρεται να λαμβάνει το ίδιο ποσοστό με τον κ. Λιλλήκα. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι είναι εξαιρετικά μεγάλο το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου, γεγονός που προμηνύει ότι ο κ. Χρίστου ίσως ξεπεράσει το ποσοστό που του δίνει η συγκεκριμένη δημοσκόπηση, καθώς σύμφωνα με στατιστικά που επιβεβαιώνονται σε ολόκληρη την Ευρώπη, τα Εθνικιστικά – Πατριωτικά κινήματα έχουν υψηλό ποσοστό κρυφής ψήφου.

Καταλήγοντας, να τονίσουμε για άλλη μια φορά ότι καμία δημοσκόπηση δεν μας εφησυχάζει, αλλά αντιθέτως εντείνουμε τον αγώνα μας, καθώς μπροστά από τον τελικό μας στόχο που είναι η σωτηρία της πατρίδας μας, κανένα ποσοστό δεν είναι ικανοποιητικό. Άλλωστε, η μοναδική δημοσκόπηση που μπορεί να δείξει με ακρίβεια τα ποσοστά του ΕΛΑΜ και να καταδείξει το μέγεθος της ανόδου του Εθνικιστικού Κινήματος είναι το βράδυ των εκλογών της 28ης Ιανουαρίου.