Η παρουσία στελεχών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στη Λεμεσό ήταν για άλλη μια φορά καταλυτική, ούτως ώστε να αποτραπούν ακόμη δύο εκποιήσεις, με τους συναγωνιστές να στέκονται δυναμικά στο πλευρό δύο οικογενειών, των οποίων το αντιλαϊκό κράτος άφησε στο έρμαιο των τραπεζών, ούτως ώστε να τους εκποιήσουν την πρώτη τους κατοικία, και άλλα περιουσιακά στοιχεία.

Αν και δεν βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα που συνεχίζει να βρίσκεται δυναμικά στο πλευρό του λαού, απέναντι στην αυθαιρεσία των τραπεζών.

Μπορεί οι εκποιήσεις να αποσοβήθηκαν λόγω της παρουσίας των στελεχών του Κινήματος, όμως η νομοθεσία που πέρασε από την Βουλή με τις ψήφους των ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ, δίνει την δύναμη στις τράπεζες να εφαρμόζουν ηλεκτρονικά τους πλειστηριασμούς, γεγονός που διαψεύδει όσους διαλαλούν ότι υπάρχει νομοθεσία που προστατεύει την πρώτη κατοικία.

Ως ΕΛΑΜ, ξεκαθαρίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε δυναμικά στο πλευρό του λαού, όχι μόνο προεκλογικά όπως πράττουν κάποιοι άλλοι, αλλά διαχρονικά, για να μην καταλήξει κανένα σπίτι στα χέρια οποιουδήποτε τραπεζίτη.