Αγαπητοί κύριοι,

Είμαι πολίτης της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η οικογένεια μου διατηρεί μια μικρή επιχείρηση. Εγώ είμαι άνεργη. Μέχρι τώρα παρατηρούσα την δράση του Ε.ΛΑ.Μ. πολύ επιφυλακτικά, τρέφοντας ελπίδες ότι η κυβέρνηση που εκλέξαμε θα έφερνε στην χώρα μας καλύτερες μέρες.

Αυτές οι ελπίδες εξαφανίστηκαν σήμερα. Ομάδα από το Τμήμα Πολεοδομίας επισκέφθηκε την επιχείρηση μας και ζήτησε να τις υποδείξουμε οχτώ χώρους στάθμευσης, όπως και χώρο στάθμευσης τροφοδοσίας.  Ο πατέρας μου τους είπε ότι οι πελάτες μπορούν να σταθμεύσουν στο χωράφι που είναι απέναντι και ο χώρος τροφοδοσίας είναι μπροστά από το μαγαζί. Τότε ένας από αυτούς του είπε ότι  αν δεν υποδείξει ποιοι είναι ακριβώς οι χώροι στάθμευσης του μαγαζιού τότε θα αναγκαστούν να ακυρώσουν την άδεια πολεοδομίας και επομένως η επιχείρηση κλείνει. Μετά από 5 χρόνια λειτουργίας στον ίδιο χώρο, θυμήθηκαν ότι δεν υπάρχει χώρος στάθμευσης! Παρ’ όλ’ αυτά αν περάσεις από τις πλείστες κυβερνητικές υπηρεσίες δεν υπάρχει χώρος στάθμευσης για τους πολίτες. Από ότι φαίνεται η κυβέρνηση δεν βλέπει πόσες επιχειρήσεις έχουν κλείσει και προσπαθεί να κλείσει όσες έχουν απομείνει. Ίσως θα ήταν καλύτερα αν προσπαθούσε να διορθώσει τα δικά της σφάλματα και να αφήσει τον φτωχό τον κόσμο να βγάλει το ψωμί του.

Δηλώνω πλέον ότι είμαι στο πλευρό του Ε.ΛΑ.Μ. Πιστεύω ότι είστε οι μόνοι που  αγωνίζεστε για τον λαό και για να πάει αυτός ο τόπος μπροστά! Συνεχίστε τον  αγώνα σας κατά του άθλιου  συστήματος! Στις επόμενες εκλογές στηρίζω Ε.ΛΑ.Μ.!

Ευχαριστώ πολύ

Μ.Β.