Προεκλογική συγκέντρωση εν όψει των επερχόμενων Ευρωεκλογών έγινε στην Δευτερά, εν τη παρουσία των υποψηφίων Ευρωβουλευτών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) και του προέδρου του κινήματος μας, Χρίστου Χρίστου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση των βιογραφικών η οποία έγινε από τον συναγωνιστή, Μάριο Καψάλη, εκ μέρους της Τ.Ο. Ταμασού.

Τον κύκλο των ομιλιών άνοιξε ο υπεύθυνος της Τοπικής Οργανώσεως Ταμασού, Στέλιος Νεάρχου, που εξήγησε τους λόγους στήριξης του Εθνικιστικού Ευρωπαϊκού ψηφοδελτίου, το οποίο αποτελεί και την μοναδική επιλογή ενάντια στο σάπιο σύστημα.

OmSt be900

Ακολούθως στο βήμα ανέβηκε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του Κινήματος μας, Χαράλαμπος Μεσαρίτης, όπου περιέγραψε την πορεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) όλα αυτά τα χρόνια και τον αγώνα που διεξήγαμε.

OmPa bbf44

Την σκυτάλη έλαβε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής μας, Παναγιώτης Κλεοβούλου, όπου έκανε λόγο για το Κυπριακό πρόβλημα και ποιές είναι οι δικές μας προτάσεις για να μπει στις ορθές του βάσεις επιτέλους, ως πρόβλημα εισβολής και κατοχής.

OmPann 06f96

Στην συνέχεια πήρε σειρά ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Γεάδης Γεάδη, όπου ανέλυσε το τι θα πράξουν οι Έλληνες Εθνικιστές στην Ευρώπη και ποιές είναι οι βασικές μας θέσεις.

OmGea 59fbe

Η εκδήλωση έκλεισε με τον πρόεδρο του κινήματος μας, Χρίστο Χρίστου, να δίνει το δικό του στίγμα όσον αφορά την ανάγκη στήριξης των Ελλήνων Εθνικιστών. Στην συνέχεια έκανε λόγο για την οικονομία και τόνισε ότι ο λαός δεν πρέπει να πιστεύει τα ψευτοδιλήμματα.

OmCh 48817

Τα μηνύματα που λάβαμε για ακόμα μια φορά ήταν άκρως ενθαρρυντικά. Ο Αγώνας συνεχίζεται αμείωτος σε κάθε γωνιά της Κύπρου.

kos 917d2