Σε συνάντηση με τον Δήμαρχο και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αλίκου της περιφέρειας Αγίων Σαράντα της Βορείου Ηπείρου είχε συνάντηση το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.)

Οι Βορειοηπειρώτες αδελφοί μας οι οποίοι βρίσκονταν σε επίσημη επίσκεψη στην πόλη της Πάφου ήρθαν σε επαφή μαζί μας όπου μας εξήγησαν πως είναι η κατάσταση στην Βόρειο Ήπειρο. Η καταπίεση των Ελλήνων από το Αλβανικό καθεστώς, η αδιαφορία της Ελληνικής μειοδοτικής ηγεσίας, η έλλειψη πόρων και η μετανάστευση των νέων είναι αυτά που ταλανίζουν τον αλύτρωτο Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου. Παρά τα μεγάλα προβλήματα οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου κρατούν άσβεστη την φλόγα της χριστιανικής πίστης και της Ελληνικής τους ψυχής. Κοινοί οι αγώνες για απελευθέρωση των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου και της Κύπρου, κοινός και ο πόθος που δεν είναι άλλος από την ένωση με την υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ Β. ΗΠΕΙΡΟ, ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ

Έχω μια αδερφή.. κουκλίτσα αληθινή.. τη λένε Βόρειο Ήπειρο, την αγαπώ πολύ.. θα φύγω μία αυγή.. χωρίς διαταγή.. να πάω να συναντήσω.. τη δόλια μου αδερφή.. κι αν τύχει και χαθώ.. στη μάχη σκοτωθώ.. με το αίμα μου να γράψετε.. ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΓΑΠΩ..